Gratis levering binnen 2-4 werkdagen voor bestellingen vanaf 29 EUR naar Nederland
Gratis retourneren & voorgedrukt retourlabel
Veilige betaling
Zoeken...
0 € 0,00
Zoeken...
Jou winkelwagen - 0 producten € 0,00
Je boodschappenmandje is leeg.
 
Gratis levering binnen 2-4 werkdagen voor bestellingen vanaf 29 EUR naar Nederland
Gratis retourneren & voorgedrukt retourlabel
30 dagen recht op teruggave
Veilige betaling
Dezelfde dag verzonden vanuit ons Europese magazijn indien je je bestelling vóór 11 uur CET plaatst op werkdagen

Privacy and Cookie Policy

Privacy beleid
Wij geven om hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt en gedeeld. Verder waarderen we uw vertrouwen in ons om dit op een verantwoordelijke manier te doen. Deze pagina schetst ons privacybeleid met betrekking tot persoonlijke gegevens over klanten en andere gebruikers van onze online winkel.
Het doel van de verwerking Wettelijke basis van de verwerking Hoe lang bewaren
wij uw gegevens?
Het verbeteren van de ervaring van uw
bezoek aan onze website
Toestemming (cookies) 1 jaar
Uw profiel op de website Toestemming Totdat u ervoor kiest uw profiel te verwijderen Until you choose to delete your profile
Marketing en reclame Gerechtvaardigd belang (met opt-out) Opt-out, of maximaal 3 jaar
Voor het beheren van uw aankoop en het leveren
van goederen
Noodzakelijk vanwege overeenkomsten 3 jaar
Uitvoeren en beheren van service-aanvraag Noodzakelijk vanwege overeenkomsten 3 jaar
Voor het oplossen van problemen, data-analyse, statistiek en tegengaan van misbruik (10 dagen) Gerechtvaardigd belang 3 jaar
Boekhouding van transacties Wettelijke verplichting 7 jaar
Toestemming intrekken
U kunt op elk gewenst moment een toestemming intrekken. Persoonsgegevens die we met uw toestemming verwerken zullen vervolgens worden verwijderd als er geen andere wettelijke basis voor ons is om de gegevens te verwerken. Om een toestemming in te trekken kunt u het eenvoudigst doen door uw voorkeuren in uw profiel te wijzigen of door contact met ons op te nemen.
Marketing en reclame
 
Wij kunnen informatie delen met advertentiepartners om reclame naar u te sturen, of om u meer op maat gemaakte inhoud te tonen. We doen dit zodat de advertenties relevantere producten bevatten die mogelijk interessant voor u zijn en om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met advertenties.
Raadpleeg de paragraaf hieronder over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken op onze website, voor meer informatie over cookies en andere technologieën die wij en derden op onze website gebruiken.
Profiling voor direct marketing
Wanneer u onze website bezoekt, gebruiken we uw activiteit ter verbetering van de selectie van de producten die u ziet. Wij bieden vele verschillende producten aan en wij willen u graag helpen door dat te tonen waarvan wij denken dat het het meest relevant voor u is. Hetzelfde principe gebruiken we wanneer we via andere kanalen zoals Facebook of andere zogenaamde ‘banners’ aan marketing doen.
U heeft het recht bezwaar te maken tegen dit type van verwerking, en wij moeten uw toestemming krijgen voor het gebruik van deze technieken (toestemming die u te allen tijde kunt intrekken). Wij zullen blijven adverteren op andere platforms zoals Facebook en Google, dus zelfs als u uw toestemming intrekt, ziet u nog steeds onze advertenties, maar die zijn dat niet aangepast op wat wij geloven waar u het meest geïnteresseerd zou zijn.
Met wie wij uw informatie delen
 
Service-aanbieders en anderen
Wij gebruik grotendeels onze eigen technologie voor de verwerking van uw persoonsgegevens. We hebben echter in sommige uitzonderlijke gevallen de diensten van derden (bijvoorbeeld voor mailings, advertentieleveranciers of andere betaaloplossingen) nodig. In deze gevallen zorgen wij altijd dat deze aanbieders hetzelfde niveau van gegevensbescherming handhaven als wij. We zorgen er ook voor dat gegarandeerd is dat zij minstens zo‘n goede gegevensbescherming van uw gegevens hanteren als wij.
Transport- en logistieke bedrijven
Als u een product van ons heeft gekocht, moeten wij dit later naar u verzenden. Voor dit doel delen we uw adresgegevens met een paar andere partijen zodat u uw goederen in de brievenbus krijgt. We zorgen er ook voor dat gegarandeerd is dat zij minstens zo‘n goede gegevensbescherming van uw gegevens hanteren als wij.
Lijst met services van derden
We gebruiken de volgende dienstverleners;
Postnord AB (transport en logistiek)
DHL International GmBH (transport en logistiek)
QlikView (analytics)
Unifaun AB (transport en logistiek)
Zendesk (client chat en klantenservice)
Microsoft (hosting)
Google (e-mail, analytics, marketing)
Klaviyo (direct marketing)
Facebook (marketing)
Douane
Salesforce Commerce Cloud (webshop)
YotPo (Instagram, gebruiker-geproduceerde inhoud)
Awin (marketing)
Navision (bedrijfssystemen)
Klarna (betaaloplossing)
Hotjar (analytics)
United Parcel Service, Inc. (transport en logistiek)
Doorgifte aan andere landen
Sommige van onze dienstverleners komen uit landen buiten de EU. In dergelijke gevallen gebruiken wij alleen leveranciers die zijn aangesloten bij het kader “EU-US Privacy Shield Framework” waarmee de transfers zijn onderworpen aan de passende veiligheidsmaatregelen. Als u meer informatie over de werking van het kader wilt, kunt u meer lezen op de website van Privacy Shields: https://www.privacyshield.gov/welcome
Uw rechten
Omdat wij uw gegevens verwerken, is het ook belangrijk om te weten welke rechten u heeft als klant. Hieronder vindt u informatie over welke rechten u heeft en hoe zij zich verhouden tot hoe wij ze verwerken.
  • Het recht op uittreksel uit het register U heeft het recht een kopie aan te vragen van de persoonsgegevens die wij over u hebben opgeslagen, en u heeft het recht deze gratis te krijgen. U kunt het verzoek om een uittreksel uit het register sturen naar support@rohnisch.com
  • Het recht op correctie. Als we onjuiste of onvolledige gegevens over u hebben, heeft u het recht om ons op elk gewenst moment te verzoeken deze te corrigeren.
  • Het recht op verwijdering. Als we de gegevens u met uw toestemming verwerken, heeft u het recht om te verzoeken deze te verwijderen.
  • Het recht bezwaar te maken tegen de verwerking. Wanneer wij uw gegevens in het "gerechtvaardigd belang" verwerken, of wanneer wij uw gegevens verwerken om een profiel te maken van uw interesses, dan heeft u het recht bezwaar te maken tegen de verwerking. Als u een dergelijk bezwaar maakt, moeten wij aantonen dat er zwaarwegende en gerechtvaardigde redenen zijn die zwaarder wegen dan de redenen die u aangeeft of stoppen met de verwerking.
  • Het recht op het indienen van een klacht bij de toezichthoudende autoriteit. Als u niet tevreden bent met hoe we omgaan met uw gegevens, dan hopen dat u dit aan ons vertelt zodat wij beter in staat zijn om uw vertrouwen te krijgen. Ongeacht het feit dat u altijd het recht heeft om een klacht in te dienen bij Datainspektionen. Meer informatie daarover vindt u hier.
Beveiliging van uw gegevens
Wij waarderen uw privacy in de eerste plaats en werken er actief aan dat uw persoonsgegevens met uiterste zorg worden verwerkt. Wij treffen de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig en volgens dit beleid en de gegevensbeschermingsverordening worden verwerkt.
Kinderen
Onze diensten zijn niet gericht op kinderen jonger dan 13 jaar. Wij verzamelen bewust geen persoonsgegevens van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u de ouder bent van een kind en zich er bewust van wordt dat uw kind persoonsinformatie aan ons heeft overgedragen, neem dan contact met ons via support@rohnisch.com, zodat u een verzoek in kunt dienen voor het uitoefenen van uw toepasselijke recht op toegang, correctie, annulering en/of bezwaar.
Hoe wij persoonsgegevens op onze website verwerken
 
Wanneer u onze website bezoekt, maken wij gebruik van technieken die ons toelaten gegevens over u en hoe u onze website gebruikt te verwerken. Sommige van deze gegevens maken het mogelijk dat u goederen kunt kopen op onze website of bepaalde websites in verschillende talen. Dit soort technieken worden beschouwd als noodzakelijk voor ons om de diensten te kunnen aanbieden die gevraagd worden.
Met andere technologieën kunnen we zien hoe u de website gebruikt, maar deze worden niet als strikt noodzakelijk voor ons beschouwd om onze diensten te kunnen aanbieden via onze website. Dus vragen we u om uw toestemming voor dit type verwerking.
Deze technieken worden meestal cookies genoemd maar ze bestaan ook uit lokale opslag, transparante pixels, en ‘web beacons’ en Javascript die informatie van uw apparaat of pc terug kunnen sturen naar onze servers. Dergelijke informatie kan ook gegevens over uw apparaat bevatten. 
Contactinformatie
 
Röhnisch Sportswear Aktiebolag, org. 556130-5649, is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u vragen heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen via support@rohnisch.com