Career

Röhnisch är ett svenskt familjeföretag i tredje generationen med rötter i en värld av sport och gymnastik. Vi finns i 20 länder i de olika kategorierna: Training, Running, Yoga, Golf, Beach och Outerwear.

Röhnisch gör sportkläder för kvinnor, av kvinnor. Vi designar och utvecklar trendiga och funktionella sportkläder för kvinnor som har förstått att rätt sportkläder både kan motivera och inspirera, och som ser värdet i att investera i sig själva och sitt välbefinnande.

Genom att tydligt fokusera på kvinnan behöver vi aldrig kompromissa med design, kvalitet eller passform.

 

 GRAFISK DESIGNER

Som Grafisk Designer formger du med hjälp av Röhnisch grafiska profil, marknadsmaterial för analogt och digitalt bruk. Din kompetens är tydligt riktad mot digital kommunikation och web.

Dina prioriteringar, din planering och dina kreativa vägval gör du under ledning av AD. Du blir en del av Röhnisch Marknadsavdelning som är ett team bestående av fem medarbetare. Merparten av dina uppdrag kommer från Röhnisch e-handelsavdelning.

Arbetsuppgifter:

  • Grafisk design och originalarbete för rohnisch.com och för övriga beställningar som utförs av Marknadsavdelningen
  • Grafisk design och originalarbete för Röhnisch återförsäljare: webbanners och in-store kommunikation
  • Användare av Röhnisch bildmaterial och Röhnisch grafiska profil för uttag i alla på Röhnisch förekommande kanaler

Utbildning och kvalifikationer:

  • Examen inom grafisk formgivning
  • God förståelse för digitala uppdrag: allt från att ta emot en brief med förekommande tekniska beskrivningar till digital publicering
  • God struktur och planering
  • Ansvarstagande och noggrann

Denna tjänst är på heltid med placering på vårt kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Ansökan och eventuella frågor mailas till Marknadschef: Louise Jacobson louise.jacobson@rohnisch.se

Sista ansökningsdag: 15 januari 2018